Om mig

Jes Ravn


Jeg har været i IT-branchen siden 2000. Startede som trainee i IBM, blev projektleder, programleder og leder for projektledere. Var der i 12 år. 12! Jeg skiftede til NNIT, tog et sabbatår i 2014 og startede bagefter i KMD. Så kom jeg til Devoteam, hvor jeg er nu.


I mit sabbatår blev jeg certificeret business coach fra Sofia Manning, hvor jeg senere også tog en Master Coach certificering. Jeg suppleret med forløbet Accelerated Coaching Excellence hos WBECS (World Business and Executive Coaching Summit) og er desuden Associate Certified Coach ved International Coaching Federation. Senest er jeg certificeret i facilitering via LEGO® SERIOUS PLAY®.


Af alle de kurser, træningsprogrammer og certificeringer jeg har taget i IT-branchen siden 2000, er coaching-uddannelserne dem, der har gjort den største forskel for mig. For de har lært mig, hvordan jeg finder root cause, at være analytisk, metodisk, nysgerrig og præcis. De har lært mig at lytte ordentligt. Og de har lært mig at stille dig spørgsmål, som hjælper dig frem mod dine mål..


Jeg bor med min familie i Birkerød - vi er Tine, Mie, Hilde & Thea. Jeg kan godt lide at fiske. Jeg har en sous vide. Jeg motionerer uregelmæssigt. Jeg er født i 1973.