Anvendelsesforløb

Anvend ny læring og skab værdi for dig selv og din virksomhed


Hvis du kender denne situation og gerne vil ændre den, så er forløbet relevant for dig: 

 

Du deltager i et kursus og er virkelig godt tilfreds. Der er masser af ny viden, og denne gang vil du altså anvende din nye viden, når du er tilbage på jobbet. 

Så rammer hverdagen: mails der skal besvares, møder du skal deltage i, opgaver der haster osv. Den første uge går, og du når ikke rigtig i gang. Men næste uge…. Pludselig er der gået en måned, og hvordan var det nu lige man gjorde...? Alt det du lærte – det er næste allerede væk, og spildt. 


Med Anvendelsesforløbet får du anvendt indholdet fra dit kursus på en måde, der skaber værdi for dig selv og din virksomhed.

Med anvendelsesforløbet får du  

  • støtte til at anvende din nye viden og læring indenfor 24 timer efter du afslutter kurset 
  • et fokus på de elementer i kurset, der er mest relevante for dig, fordi de skal gøre dig i stand til bedre at løse aktuelle og konkrete arbejdsopgaver og -situationer i dit arbejde 
  • en plan for hvordan du vil anvende indhold fra kurset hen over de næste 21 dage 
  • 4 virtuelle samtaler som hjælper dig med at identificere og fjerne de barrierer, du har i fht. at anvende indholdet i din arbejdshverdag

 

Du lærer dig selv at anvende ny viden til at kunne mere. Når du kan det, hæver du dit faglige niveau, forbedrer din arbejdsglæde og øger din markedsværdi.


Forløbet består af en kort forberedelse inden kursusstart, en enkelt opgave i selve kurset og 4 sessioner efter kursusafslutning.


Kontakt mig for detaljeret beskrivelse, tilrettelæggelse og priser.